9. syyskuuta 2012

Poniratsastusta ja Schleich -heppastelua

Syksy se vaan viilenee, mutta meillä on ollut tosi mukava viikko... Kaikki alkoi siitä kun kävimme alkuviikosta likkojen kanssa kirpparilla löytöjä tekemässä. Suloinen poni lähti mukaamme, ja se sille keksittiin nimikin heti. Tyttäreni vaikutti niin innostuneelta ponistaan että päätimme kurvata kotimatkalla raviradan poniravikoululle niitä oikeita otuksia katsomaan. 



Pääsimme oikein silittämäänkin eikä innostus siihen loppunut. Varattiin aika poniratsastukseen! Yllätyin nimittäin kuinka rauhallisia ponit olivat. Olin aikaisemmin kuullut kuinka ponit ovat jukuripäitä ja arvaamattomia. Päin vastoin, nämä suloisuudet eivät potkineet satuloitaessa, eivätkä oikeastaan tehneet mitään arvaamatonta.


Pienempi 1v tyttömme osoitteli ja kiljui kauan isosiskon perään tämän ollessa ponin selässä, ja yritti rynnätä perään. Lopulta hänkin pääsi istumaan satulassa yhden kierroksen! Ja uskomatonta miten pieni nautti uudesta kokemuksesta! Lähtiessämme hän nukahti heti autoon!



Kotona jatkuivat leikit maatilalla Schleich -eläimillä, jonka kanssa olemme viettäneet jo useita tunteja pitkin kesää. Nyt tehtiin myös esteratsastusrata ja pidettiin kilpailut! Palkinnoksi hevosille syötettiin omenoita, niinkuin poniravikoulullakin annettiin poneillekin :) 



Lopuksi vielä muutama kuva maatilaleikeistä.. Uutuus maatilaa saa meiltä nyt leikkikaupasta *Täällä lisätietoa*



Tämä huone on muuten jo keväällä tapetoitu pienempää tyttöämme varten, ja huoneprojekti sai olla kesän ajan rauhassa. Tulossa on syksyn mittaan lisää juttua huoneesta ja sisustuksesta...

Annukka

Olisi hauskaa kuulla mitä uusia, tai vanhoja tuttuja sisäleikkejä olette aloittaneet näin syksyn tullen?!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat. Minäkin käyn seinäjoenponiravikoululla!